Luk fuldskærm
Lilleåvej 23, 7500 Holstebro
Her er en villa udover det sædvanlige! Som nabo til Danmarks måske smukkeste golfbane i et naturskønt område med skov og å findes dette arkitekttegnede hus med loft til kip, fuldmuret og opført i røde sten med oprindeligt tegltag mod nord og med nyere listepap tag mod syd.

Den nye ejer får råderet over 170 kvm boligareal, 30 kvm lukket carport og det hele rammes ind af en 2.554 kvm stor grund med fantastiske terrasseområder, velanlagte bede, grusbelagt indkørsel - kort sagt: masser af plads og mulighed for skønne uderum.

Huset er charmerende med sine forskellige niveauer og der er fx åbent kig fra alrummet til den forsænkede stue med den væghængte brændeovn Fra husets øvrige indretning kan nævnes:
* overdækket indgangsparti med til entre, hvor husets gæstebadeværelse med bruseniche og et værelse også er beliggende
* husets fordelingsgang skaber mulighed for et dejligt loungemiljø med dør til overdækket uderum, som soveværelse og kontor/værelse også har adgang til
* husets soveværelse er med skabsvæg og adgang til badeværelset
* fra husets overdækkede indgangsparti er der også adgang til det rummelige bryggers, der har adgang til køkkenet med nyere Svane Inventar

Der er mange lækre detaljer i dette hus, fx det store glasskydedørsparti mod terrassen, røde tegl klinker på gulve og de ludbehandlede trælofter, gulvvarme, som alt sammen er med til, at skabe den her gode atmosfære af et godt sted, at være.

Der er er omkring 13 km til Holstebro, 8 km til Ulfborg - begge byer med gode indkøbsmuligheder. Råsted er sammen med Idom et rigtigt godt lokalsamfund med skole, daginstitutioner og sports- og fritidscentret Plexus, som danner rammen om et meget aktivt fritidsliv.

Lyder denne exceptionelle villa i den skønne natur i Råsted, som det perfekte bolig match for dig, så kom og kig - Velkommen på Lilleåvej 23, Råsted!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

ÅBENT HUS

09 juni 16:30 - 17:15

18 juni 15:00 - 15:45

27 juni 16:30 - 17:15

Information om boligen

Bolig 170 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 2554 m2
Carport 30 m2
Sagsnummer 801-2643
Type Villa
Opført / Ombygget 1985
Energimærke E

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering