Luk fuldskærm
Lemvigvej 43, 7500 Holstebro
Huset på Lemvigvej 43 er på 76 kvm boligareal og der er garage på 35 kvm med port og det hele er beliggende på 788 kvm stor grund.

Huset fremstår pænt med massive indvendige døre, rustiklofter og er indrettet som følger:

* vinkel køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er dobbelt døre til terrassen
* badeværelse med bruseniche, skabsarrangement og gulvvarme
* soveværelse og kontor niche
* garage med separat disponibelt rum med plads til vaskemaskine og tørretumbler
* terrasse med overdækning

Her er gode muligheder for, at indrette sig i en bolig der ligger tæt på de fleste af dagligdagens nødvendige faciliteter.

Huset ligger i Lemvigvej kvarteret på en stor grund med mulighed for gode uderum med overdækket terrasse (skal repareres), god garage..

Kvarteret har gode indkøbsmuligheder med Netto supermarked indenfor hurtig gåafstand og samtidigt er der under 2 km til centrum af byen.

Byens skoler kan nås af hovedsageligt cykelstier og daginstitutioner er også en mulighed fra denne beliggenhed. Er det naturen der trækker er der kun få hundrede meter til Storå dalen med uanede muligheder for aktiv fritid i Nibsbjerg og Vestre plantager.

Velkommen på Lemvigvej 43 - lyder dette boligtilbud som noget for dig - så bestil en fremvisning hos BoligOne Mogens Kragh I/S, telefon 97421252.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 76 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 788 m2
Garage 35 m2
Udhus 18 m2
Sagsnummer 801-2587
Type Villa
Opført 1917
Energimærke C

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering