Luk fuldskærm
Lektorvej 50, 9000 Aalborg
Velkommen til Lektorvej 50, som er en velbygget og særdeles velholdt 1-plans villa med en flot velanlagt have med mange frugttræer og mange gode solkroge. Huset er bel. på stille villavej i et meget eftertragtet kvarter. Denne villa er efter sin opførelse i 1960 løbende vedligeholdt og moderniseret og fremstår i dag som en lækker topmoderniseret villa og tillige med en fejlfri tilstandsrapport.

Velkommen indenfor i husets klinkebelagte entre. Lækkert nyere gæstebadeværelse med bruseniche. Børneværelse. Soveværelse med direkte adgang til lækkert badeværelse fra 2016 med bl.a. granitbordplade med integreret håndvask - ophængt toilet og stor bruseniche. Stort Unoform køkken/alrum med alt i kvalitetshvidevarer. Fra alrum åben forbindelse til den hyggelige stue med udgang til den store terrasse og lækre have. Lækkert bryggers med adgang fra husets carport. Børneværelse med udgang til terrassen. Flotte trægulve i stuer og værelse - hvide gipslofter overalt.

Den oprindelige garage fungerer i dag som et anneks med mulighed for hjemmekontor. Rummet opvarmes med elvarme.

Stor carport med lækker detalje som ovenlys, hvilket sikrer dig et godt lysindfald til husets nordside med bryggersindgang.

Ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne skønne bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 146 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 839 m2
Carport 22 m2
Garage/anneks 24 m2
Sagsnummer 843-1452
Type Villa
Opført / Ombygget 1960 / 1962
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering