Luk fuldskærm
Langgade 32, 7550 Sørvad
Boligareal 218 kvm, kælder på 60 kvm og 181 kvm garage - en ejendom med super god plads på en grund på 2090 kvm og som nærmeste nabo til Brugsen, kan de daglige indkøb ikke være nemmere.

Villaen har oprindeligt hørt til Sørvads gamle mejeri og tjente i mange år som bolig for mejeri bestyreren. Huset er løbende renoveret og der blev skiftet vinduer (træ) i 2007 og der kom nyt tag på i 2006.

Villaen er indrettet på 3 etager med gode store opholdsrum i stueplanet, soveværelser på 1. salen og disponible rum i kælderen. Der er således stort spise køkken med Tvis inventar fra 1998 og 2 rummelige stuer med godt lysindfald.

Fra den øvrige del af indretningen kan nævnes, at der er bryggers, værelse, stor praktisk baggang, badeværelse og hall med trappe til 1. sal.

1. salen er udover de 4 soveværelser med fordelingsgang og badeværelse.

Husets stil er med rustiklofter, gamle fyrtræsgulve, tæpper og vinylgulve.

Der er stor dejlig have med gamle træer, indkørsel til fordøren og vej mulighed til bagsiden af ejendommen, hvor garagen med 3 porte er placeret. Der er gas- og fastbrændselsfyr i garagen.

Sørvad er samtidigt en rigtig god by med et attraktivt hverdagsliv - kort sagt: et godt sted at bo.

Lyder denne ejendom som det perfekte match for din boligdrøm kan du bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne.

Velkommen på Langgade 32, Sørvad.

Information om boligen

Bolig 218 m2
Kælder 60 m2
Antal rum 9
Etager 3
Grund 2090 m2
Garage 181 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer 801-2483
Type Villa
Opført 1938
Energimærke E

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering