Luk fuldskærm
Langdyssen 52, 4700 Næstved
Er I på udkig efter en lys og velholdt bolig, der i størrelse og stand passer perfekt til en moderne børnefamilie? Så tag et kig på dette fine eksemplar af et rækkehus, der ligger i et roligt og familievenlig kvarter i den sydlige del af Næstved. Huset rummer blandt andet tre fine værelser samt et lyst opholdsmiljø, og udenfor venter jer en hyggelig, lukket have, der giver fantastisk mulighed for at nyde udelivet året igennem. Haven grænser op til grønt område og der er direkte adgang hertil via haven.

Med adresse her på Langdyssen kan børnene se frem til en tryg hverdag, hvor der er ro og rum til at lege, spille bold og køre på løbehjul, for der er ingen gennemkørende trafik. Desuden kan I glæde jer over, at I både finder et supermarked og en daginstitution inden for en radius af 750 meter. Og tager I den tohjulede, kan I nå skole og idrætsfaciliteter på små fem minutter.

Huset fremstår i fin stand og man fornemmer straks en rar og hjemlig atmosfære.
Indenfor fremstår alt nydeligt og velholdt med blandt andet et pænt køkken holdt i hvide elementer samt et godt badeværelse med bruseniche. Bryggerset er indrettet med fjernvarmeinstallation og med plads til vasksølje.

Indretningen er overalt lys og tidssvarende og særlig den flotte rustikke bagvæg og det store vinduesparti i stuen giver en speciel hyggelig atmosfære i boligen.

Boligens 106 m2 er godt udnyttede med regulære rum af en fornuftig størrelse. Det gælder både de tre værelser og i særdeleshed stuen, der er flot forbundet med køkken-alrummet. I stuen vil I helt sikkert få glæde af det store vinduesparti, som let lukker dagslyset ind og bidrager til den indbydende atmosfære.
Fra stuen er der udgang til husets lille nemme have, der byder på en lækker anlagt terrasse, flot anlagt med unikke chaustessten
Der er i ejendommen indrettet et fint depotrum i den oprindelige store entre.

Boligen, haven og beliggenheden fortjener ganske enkelt en fremvisning. Ring og hør nærmere!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

10 december 12:00 - 12:30

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 171 m2
Udhus 8 m2
Sagsnummer 2736-669
Type Villa
Opført 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering