Luk fuldskærm
Ladbyvej 4, 4700 Næstved
Drømmer I om højt til himlen, frisk luft og skøn natur og muligheden for selv at sætte jeres aftryk på det kommende hjem? På Ladbyvej 4 kan I slippe kreativiteten løs og skræddersy jeres nye hjem, så den passer jeres stil.

I den mindre landsby Holløse, finder du denne gode rødstensvilla fra 1950, som med et par kærlige hænder kan komme til at stå flot og moderne. Ejendommen er beliggende på en 1306 kvm stor grund.

Holløse byder på flot natur og I vil fra ejendommen have en flot udsigt over marker og skov samt nyde besøg fra skovens dyr i haven. Holløse er beliggende 15 min kørsel fra Næstved, der har alt hvad der skal bruges af pasningstilbud, skoler, idræt og foreningsliv samt et bredt udvalg af handlemuligheder og kulinariske tilbud.

I overtager en ejendom, der i stueplan indeholder et ældre køkken, med viktualierum, et godt opholdsmiljø med 2 stuer i god forbindelse og med udgang til haven. Dertil kommer et stort og godt værelse samt et toilet.
Kælderen er indrettet med 5 disponible rum og kan tilgås udefra.

Lyder denne naturskønne ejendom som et projekt for jer - Så bestilt en fremvisning på 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 76 m2
Kælder 76 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 1306 m2
Sagsnummer 2736-692
Type Villa
Opført 1950
Energimærke G

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering