Luk fuldskærm
Kyse Overdrevs Vej 8, 4700 Næstved
Drømmer du om at komme væk fra byen, ud på landet, hvor du kan nyde stilheden, naturen og dyrelivet der kommer på besøg i haven?

I den mindre landsby Holløse, finder du denne velholdte 60'er villa, holdt i en gennemgående lys stil og med den skønneste beliggenhed på en 1000 kvadratmeter stor grund ud til marker, hvor en flot solnedgang og dyreliv ikke er et sjældent syn. Boligen opvarmes med el og har installeret ny varmepumpe (November 2022), som udnytter energien 5 gange bedre og en pilleovn (4 år).

Villaen er på 104 kvadratmeter og indeholder entre/fordelingsgang, der giver adgang til alle boligens opholdsrum, en stor, indretningsvenlig og lys sydvendt stue, hvor der i dag er indrettet med plads til sofakrog og spiseplads. Stuen får lækkert lysindfald fra det store vinduesparti og har udgang til den sydvendte terrasse, hvor du vil kunne sidde i ro og fred bag læhegnet og under den elektriske markise, hvis der er brug for skygge.
Køkkenet er et flot og velholdt Ikea køkken, der er holdt i grå elementer, med en flot træbordplade og lys i skabene.
Dertil 3 gode værelser, et badeværelse med oprindelige grønne vægfliser og med opdaterede elementer samt et godt og brugbart bryggers, med god skabsplads og egen indgang.

Holløse byder på flot natur og I vil fra ejendommen have en flot udsigt over marker og skov samt kunne nyde besøg fra skovens dyr i haven. Holløse er beliggende blot ca. 10 min kørsel fra Næstved, der har alt hvad der skal bruges af pasningstilbud, skoler, idræt og foreningsliv samt et bredt udvalg af handlemuligheder og kulinariske tilbud.

Kontakt os på 21 122 123 for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 104 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 1000 m2
Sagsnummer 2736-773
Type Villa
Opført 1967
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering