Luk fuldskærm
Kvindevadet 5, 5450 Otterup
Indflytningsklart og velholdt hus med ugeneret have udbydes nu til salg.
Med en indbydende og overskuelig grund på 659 m², behøver du ikke bruge hele sommeren på at luge ukrudt.
Du kan f.eks. bruge den på at sidde under den overdækkede terrasse, den hyggelige åbne terrasse eller på at kigge lidt til tomaterne i drivhuset.

Når der nu alligevel skal laves lidt i haven, eller der skal snittes en træmand, så er der heldigvis plads til både, opbevaring, værksted og bilen i garagen, der desuden har el-port.
Huset er beliggende med kort afstand til skole, indkøb off. transport, hallen m.m.

Er vejret til det, så er der også blot en god cykeltur til f.eks. Hasmark, Klintebjerg eller Enebærodde.
Derudover skal det nævnes, at der kun er ca. 15 minutters kørsel til Odense og ca. 25 min. til Rosengårdcentret og Bilka.

Selve huset er på 121 lyse m² fordelt på 2 plan.
Stueplanet er med entré med klinkegulv, gulvvarme og trappe til 1. salen.
Derudover er der adgang til pænt klinkebadeværelse med gulvvarme og brus. Der er to sammenhængende stuer i vinkel, så der er plads til både langbordet og sofagruppen.
Fra den ene stue er der udgang til den overdækkede terrasse og haven. Fra den anden stue er der åben adgang til køkkenet. Begge stuer er med fyrretræsplankegulv.
Køkkenet er rummeligt, med klinkegulv og med god skabs- og skuffeplads. Fra køkkenet er der adgang til stort rummeligt bryggers med vaskefaciliteter, ligesom der er udgang til terrasse og haven.

1. salen er med gang med opbevaringsplads og adgang til godt værelse og rummeligt og hyggeligt soveværelse med synlige hanebånd.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 121 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 659 m2
Garage 32 m2
Sagsnummer BOSR2250
Type Villa
Opført 1890
Energimærke D

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering