Luk fuldskærm
Køgevej 2A, 4700 Næstved
Går du med et par hænder, der er rigtigt skruet på og en drøm om at sætte dit eget præg på din nye bolig, så skulle du tage et kig på denne murermestervilla, beliggende i Holsted, der trænger til en kærlig hånd.
Villaen byder på 106 boligkvadratmeter fordelt på stueplan og 1. sal, dertil 64 kvadratmeter kælder.
Du bliver budt velkommen ind i en entre/fordelingsgang, med plads til opbevaring af overtøjet. Herfra vil du få adgang til alle rum i stueplan, trappe til 1. salen og til kælderen.

Fra entreen kommer du ind i boligens store, lyse stue, hvor der er plads til etablering af en tv-krog i den ene ende og en spiseplads i den anden ende, til når der kommer gæster på besøg.

Fra stuen vil du kunne tilgå boligens ældre køkken, som er i lyse materialer. Køkkenet er af fin størrelse og har plads til en spiseplads, hvor lektierne kan laves, mens der bliver kokkereret.
Stueplan rundes af med et toilet med gulvvarme, der kan tilgås fra entreen.

På 1. salen kommer du op til en fordelingsgang, der giver adgang til 2 gode værelser og et disponibelt rum.

I kælderen venter 4 disponible rum, et godt bryggers og et badeværelse.

Ude venter en god sydvendt have, der byder på forskelligt liv, i form af træer, buske og en lille havedam med fisk. Derudover kan du få glæde af en pavillon, hvor kaffen kan nyde i fred og ro.

Lyder denne murermestervilla, som noget for dig - Så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123.
*

Information om boligen

Bolig 106 m2
Kælder 64 m2
Antal rum 5
Etager 0
Grund 561 m2
Garage 12 m2
Sagsnummer 2736-634
Type Villa
Opført 1938
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering