Luk fuldskærm
Kodalsvej 6, 6971 Spjald
Har du brug for masser af god plads? Så bør du stille skarpt på denne landejendom, hvor 304 kvm bolig, 252 kvm udbygning, 168 kvm garage og 24 kvm carport kan beskrives med et ord: Rummelighed!

Kun fantasien sætter grænser for hvad denne ejendom kan bruges til, uanset om det skal være en base for en håndværks virksomhed, den pladskrævende hobby, dyrehold eller blot som bolig for den pladskrævende familie.

Store dele af ejendommen er med nyere Shingels paptag. De fleste vinduer er skiftet og ejendommen har i det hele taget gennemgået en flot opdatering og renovering både nu og tidligere. I stuehuset er der udskiftet el og varmeanlæg i 2022/2023.

Det er også værd, at fremhæve de mange uderum, der kan skabes på grunden og hvor der allerede nu er legeplads, lille skov med hængekøje, terrasse og ikke mindst den gamle gårdsplads, som idag skaber rammen for, at etablere en gårdhave, hvor der også er forberedt for et væksthus/orangeri.

Beboelsen fremstår med masser af plads, gode lyse rum, gulvvarme i stueplan. Der er luft til vand varmepumpe og der er forberedt for jordvarme. De fleste gulve i huset er fornyet de sidste par år.

Det kan være svært, at beskrive det hele, så du opfordres til at bestille en fremvisning - det er absolut en ejendom, der skal ses.

Der er samtidigt ikke langt til de faciliteter, der skal bruges i dagligdagen. Der er kun få km til Grønbjerg, hvor der friskole til 9. klasse, børnehave samt et velfungerende landsbysamfund med et rigt foreningsliv . Der er mulighed for fine naturoplevelser i området, hvor Nørre Omme bakker og Præstbjerg naturcenter ikke langt væk.

Velkommen på Kodalsvej 6 - snyd ikke dig selv for en fremvisning af denne spændende landejendom med plads til det hele!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 304 m2
Antal rum 7
Etager 0
Grund 5987 m2
Carport 24
Garage 168 m2
Udhus 252 m2
Sagsnummer 801-2659
Type Villa
Opført / Ombygget 1896 / 2021
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering