Luk fuldskærm
Klintebyvænge 4, 4700 Næstved
Ønsker du at bo på en godt placeret, stor landejendom med mulighed for selv at sætte dit præg på hovedhusets indretning så skal du kigge på Klintebyvænge 4.

I hyggelige Klinteby finder du denne landejendom, som trænger til en kærlig hånd. Du får en god mulighed for at istandsætte hovedhuset helt efter dine egne ønsker, derudover får du em landejendom med eget rensningsanlæg samt bygninger på ialt 680 kvm, så der er masser af god plads.

Hovedhuset er på 170 kvm og ligger med den flottest udsigt.
Hovedhuset, der trænger til istandsættelse, rummer gode muligheder for, at du selv kan modernisere det og sætte dit eget præg på såvel indretning som ønsket interiør. Hovedhuset rummer en entré, køkken med direkte adgang til huset bryggers og nedgang til kælderrum. Flere stuer ensuite, hvor nogen eventuelt kan kan laves om til værelser. Derudover er der et stort badeværelse.

Udenfor er der en stor ladebygning og en stald med mulighed for indretning af måske hestebokse. I begge bygninger er der installeret vand og el.

Roagergård er en ejendom med masser af muligheder, en fantastisk beliggenhed og hvor du bliver ejer af en helt igennem fantastisk natur.

Book os allerede i dag for en fremvisning

Information om boligen

Bolig 170 m2
Kælder 6 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 20000 m2
Garage 204 m2
Udhus 30 m2
Stald 290 m2
Ladebygning 360 m2
Sagsnummer 2736-047
Type Villa
Opført 1880
Energimærke G

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering