Luk fuldskærm
Klarinetvej 6, 4700 Næstved
Går du og leder efter en god villa med perfekte rammer for familien? Denne villa fra 2004 giver dig en veldisponeret planløsning og gode åbne opholdsmiljøer. Foruden de dejlige, indre rammer kan I se frem til en dejlig solrig have og terrasse.

Udefra præsenterer boligen sig pænt med en lys facade og mørkt, valmet tag som strækker sig ud over carporten. Du bliver budt velkommen indenfor i den fine entre, som har plads til familiens overtøj. Fra entreen kommer du ind i huset store, dejlige og lyse stue, hvor du kan finde plads til indretning af flere hyggekroge. Stuen byder på godt lysindfald fra det store vinduesparti og udgang til den gode sydvendte terrasse.
Boligens køkken-alrum er uden tvivl boligens hjerte. Her finder du et velholdt køkken i gode materialer og lyse nuancer. I alrummet er familiens spiseplads etableret, så det er muligt at underholde gæsterne eller hjælpe med lektier under madlavningen. Her bydes på en udgang til den sydvendte terrasse, hvorfra alrummet bliver beriget med sollys.
Derudover byder boligen på 4 gode værelser, 2 badeværelser og et godt bryggers med skabsplads.

Ude venter den dejlige have, som er omkranset af en flot hæk. Haven er let at vedligeholde og består primært af græsplæne og den dejlige fliseterrasse vendt mod syd.

Ejendommen er beliggende på en stille og børnevenlig villavej uden gennemkørende trafik. Her vil du være godt placeret i forhold til Susåskolen afd. Holsted og børnehaven Busters verden, som begge kan nås via det sikre stisystem. Derudover vil du være tæt på indkøb og Næstved storcenter.

Lyder denne familievenlige villa som noget for dig, så kontakt os på tlf. 21 122 123 for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 139 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 831 m2
Carport 53
Sagsnummer 2736-597
Type Villa
Opført 2004
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering