Luk fuldskærm
Klarinetvej 27, 4700 Næstved
Er I på udkig efter en dejlig villa med en suveræn beliggenhed i Holsted Nord, så har vi fornøjelsen af at kunne præsentere jer for Klarinetvej 27. Her er det ikke kun musikken der spiller...

Ejendommen er beliggende nær naturskønne områder ved Vridsløse, og med Næstved Storcenter og Susåskolen lige i nærheden. Meget børnevenligt på lukket vej uden gennemkørende trafik, grønt område og sikkert stisystem til skole og Næstved Storcenter.

I får her en superflot og moderne ejendom som løbende er blevet vedligeholdt og fremstår pæn og indflytningsklar.

Huset har en fantastisk indretning: Entre og bryggers med adgang til skønt køkken og alrum, som med udgang til flot sydvestvendt og nyere anlagt terrasse. Børneafdeling med 2 gode børneværelser og eget badeværelse. Ekstra børneværelse og lille kontor i den tidligere entre. Skøn lys stue samt soveværelse med skabe og herfra adgang til forældrebadeværelse med både brus og spa. Herudover en skøn vognport med plads til 2 biler og et dejligt isoleret udhus/værksted. Desuden er der etableret et nyere udhus og overdækning, så I får masser af god plads til haveredskaberne m.m.

Ejendommen er godt isoleret, opvarmes med naturgasfyr og udstyret med gulvvarme overalt.

Haven er flot anlagt med bl.a. flisebelagt indkørsel og skøn overdækket terrasse.

Vi håber ejendommen har vakt jeres interesse og glæder os til at fremvise denne flotte ejendom, bestil blot en fremvisning på 21 122 123 eller på vores hjemmeside.

Information om boligen

Bolig 153 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 750 m2
Carport 38
Sagsnummer 2736-932
Type Villa
Opført / Ombygget 2005
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering