Luk fuldskærm
Klarinetvej 16, 8700 Horsens
Boligen er beliggende i det populære Torsted, som er et attraktivt og familievenligt område. I Torsted har man glæden af nærheden til alle dagligdagens faciliteter, heriblandt Østerhåbskolen, børnepasning, vuggestue, sportsfaciliteter, idrætshal og indkøbsmuligheder mm. Man er en del af et trygt nærmiljø - og børnene får masser af legekammerater. Endvidere er der let adgang til motorvejen, både i nord og sydgående retning, samt Vestvejen. Desuden ligger denne rummelige villa på et lukket og børnevenligt vænge, med nem adgang til områdets stisystemer.

Villaen er energioptimeret med varmepumpe, solceller og nyere vinduer. Hertil skal det nævnes, at boligen fremstår utrolig velholdt både ude og inde, og er absolut indflytningsklar!

Man bydes velkommen i en præsentabel entre. Herfra er der adgang til et pænt og velholdt gæstetoilet med gulvvarme. Huset har et godt aktivitetsrum med norske Tromsø klinker og gulvvarme, som kan have mange anvendelsesmuligheder.

Villaen er med en super fin værelsesafdeling med 3 gode børneværelser. Hertil kommer der et rummeligt soveværelse med skabsvæg. Badeværelse fra 2014 med både badekar, bruseniche og gulvvarme.

Stor stue med både spise- og opholdsafdeling og plads til den store familie. Fra stuen er der udgang til den dejlige have.

Lækkert og lyst køkken fra 2009 med masser af bord- og skabsplads. Herudover er der en hyggelig spisekrog.

I husets bryggers/baggang er med plads til opsætning af vaskefaciliteter, samt adgang til et godt viktualierum.

Boligen har en dobbelt carport, med adgang til isoleret værksted. Herudover er der et godt redskabsrum. Haven er et kapitel for sig, og overalt på grunden kan man nyde de velplejerede planter og buske, som bestemt skal opleves.

Villaen ligger på en dejlig grund med flere terrassemiljøer, hvor solen kan nydes fra morgen til aften.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 194 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 1054 m2
Carport 36 m2
Udhus 18 m2
Sagsnummer 27353007
Type Villa
Opført / Ombygget 1971
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering