Luk fuldskærm
Kirsebærvej 16, 4700 Næstved
Drømmer I om en bolig, der er gennemrenoveret, så den overalt fremtræder i lys og moderne stil og tilligemed har en beliggenhed i det attraktive Gymnasiekvarter i Næstved?
På Kirsebærvej 16, finder i denne flotte og stemningsfyldte villa på 109 boligkvadratmeter fordelt over 2 plan og med en super god kælder på 78 kvadratmeter. Her finder I en bolig, der indeholder alt hvad den moderne familie behøver for at skabe sig en skøn base.

Boligen indeholder entre, pænt gæstetoilet og et lyst køkken-alrum med et flot og moderne Vordingborg køkken fra 2014, der byder på integrerede hårde hvidevarer og god skabsplads til alle køkkenets redskaber. Her er god plads til I er flere om madlavningen, mens den gode åbne forbindelse fra alrummet til stue skaber et godt opholdsmiljø, hvor I nemt vil kunne holde samtalen med gæster eller børn kørende.
Stuen er lys og byder på fint lysindfald fra vinduespartierne og har udgang til boligens udestue, hvor gode sommeraftener kan nydes. ~På 1 salen findes et stort hyggeligt værelse og repos/kontor.

Kælderen kan anvendes til mange formål og byder bl.a. på 2 gode disponible rum, hvoraf det ene er med walk-in closet, samt et særdeles flot badeværelse.
Ude venter der både for og baghave med en skøn terrasse og plads til børneleg.

Med denne beliggenhed vil I finde jer selv i et eftertragtet og roligt villakvarter med en af Næstveds mest markante naturoplevelse "Åsen" blot en kort gåtur væk. Skole, gymnasium, børnehave og fritidsaktiviteter vil alt ligeledes kunne nås i gåafstand, mens indkøb og Næstved midtby, med de hyggelige handelsgader og torv, vil kunne nås i cykelafstand.

Nyd de smukke billeder og kunne denne ejendom i Gymnasiekvarteret være noget for jer, så kontakt os for en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

11 december 11:00 - 11:30

Information om boligen

Bolig 109 m2
Kælder 78 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 674 m2
Carport 40 m2
Sagsnummer 2736-723
Type Villa
Opført 1954
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering