Luk fuldskærm
Kindhestegade 20B 1 1, 4700 Næstved
I Næstved midtby kan vi nu byde velkommen til denne rummelige 2 værelses lejlighed, som er beliggende i en attraktiv og veldrevet ejerforening.

Lejligheden er beliggende på 1. sal og med en åben planløsning, er den nem at indrette efter dine behov. Inde venter dig en stor og åben stue, hvor der nemt kan indrettes hyggekroge, kontor- og spiseplads. I stuen er der blevet åbnet op til køkkenet, så der i dag er køkken - stue - alrum i en god forenelighed. Køkkenet er et ældre køkken i lyse materialer og er indrettet med en køkkenø, hvor maden eventuelt vil kunne anrettes inden serveringen. Derudover byder køkkenet på god skabsplads.

Fra alrummet er der udgang til en vestvendt altan med elektrisk markise, hvor det vil være muligt at nyde kaffen eller måltiderne med udsigt mod Rådmandshaven og Susåen i eftermiddagssolen.
Dertil kommer et værelse af god størrelse, med indbyggede skabe, et rummeligt badeværelse med brus, møblerbar fordelingsgang og en entré med plads til opbevaring af overtøjet.
Lejlighedens opvarmes af varmepumpe.

Udendørs arealerne består af en hyggelig fælles gårdhave, hvortil der er et græsareal til fri afbenyttelse. Derudover er der til lejligheden et kælderrum og en parkeringsplads.

Med beliggenhed i Næstved midtby vil du have nem adgang til et hav af specialbutikker, restauranter og caféer, som vil være i gåafstand fra lejligheden. Derudover er du placeret tæt på den populære Lille Næstved skole, Susåen, Herlufsholmskoven og Rådmandshaven. Er du til det aktive liv, vil du nemt kunne komme til fitnesscentre eller Herlufsholm Idrætscenter.

Ønsker du at bo med en central placering og let kunne komme rundt til alle hverdagens gøremål, så er denne lejlighed et godt bud til dig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 104 m2
Antal rum 2
Etager 1
Altan 9 m2
Sagsnummer 2736-954
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1900 / 1980
Energimærke B

Jonathan Hochreuter Andersen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering