Luk fuldskærm
Kildevej 5, 5463 Harndrup
Ægte Morten Korch idyl, bindingsværksejendom opført i 1777 og med blot 6 pkt. i tilstandsrapporten - hvoraf den ene efterfølgende er UDBEDRET: PKT 1 - Skorstenens fuger er løse, og nogle af dem er faldet ud, forholdet omfatter begge skorstene. Dette skønne sted på 98 m² bolig og et uudnyttet loftsrum har følgende indretning: * Gang med adg. til et overdækket areal på 20 m², opg. til 1.sal og til boligen * Hyggeligt spisekøkken * Soveværelse * Vinkelstue med brændeovn og udgang til haven * Gæsteværelse * Lækkert badeværelse med kar 1. sal består af et stort isoleret loftsrum med let mulighed for at tilføje ekstra boligm² og sætte dit helt eget præg på din fremtidige bolig. Haven er let, anlagt primært som en stor græsplæne med masser af plads til buske, blomster, køkkenhave, leg og måske et drivhus.
Der fremhæves bl.a.: Stråtag fra 2009, brændeovn fra 2021, varmepumpe, blot 1,6 km til Fjelsted-Harndrup Skole og Børneunivers samt blot 298 m til Dagli' Brugsen. Fjelsted-Harndrup er kendt for sammenhold og fælles aktiviteter med bl.a. fællesspisning i forsamlingshuset og aktive lokale foreninger der tilbyder alt fra gymnastik til speedway, skydning og spejderliv. Læs mere på: www.fjelsted-harndrup.dk

Dette "dukkehus" er huset for den kræsne køber, der sætter pris på god atmosfære, nostalgi samt fred og ro i sin private og ugenerede have og dog har alle fornødenheden og naturen i gå- og cykelafstand.

Jeg glæder mig til at vise dig herligheden!

Information om boligen

Bolig 98 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 1410 m2
Sagsnummer 1391
Type Villa
Opført 1777
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering