Luk fuldskærm
Kildemarksvej 38, 4700 Næstved
Stilfuld og herskablig rødstensvilla fra 1926 udbydes nu til salg.

Boligen indeholder i alt 169 kvm fordelt på tre plan og fremstår i utrolig flot og moderne stand med masser af WAUW-effekt. Ejendommen er løbende nænsomt renoveret med dyb respekt for boligens stil og alder. Blandt andet kan I glæde jer over et lækkert opholdsrum med køkken/alrum etableret i de flotte stuer ensuite, flotte specieldesignede vinduer og ikke mindst flotte oprindelige rosetter og stukke.

Ejendommen er spændende indrettet i flere niveauer og i stueplan, er der masser af plads til samling af de aktive familier. Stueplan indeholder entre, et flot nyere køkken, hvor lækre detaljer er flot indtænkt. I kan blandt andet glæde jer over et Smeg-køleskab, Smeg-komfur samt en praktisk Quooker. Køkkenet ligger med direkte udgang til den hyggelige terrasse via den flotte fløjdør. Naturligvis er køkkenet placeret i åben forbindelse til de to stuer ensuite?. Begge stuer fremstår med karnap og overalt bindes udtrykket i rummene sammen af flotte døre og vinduer. I stueplan finder I desuden et flot nyere badeværelse, hvor sælger nøje har udvalgt materialer som italienske klinker og flot messing armaturer.
Bryggerset ligger med indgang fra haven og der er fra bryggerset direkte adgang til en god, tør kælder, som nemt rummer plads til familiens behov for opmagasinering.
1. salen indeholder en pragtfuld repos med fantastisk lysindfald fra de to store vinduer. Fra reposen er der adgang til 1. salens tre værelser, det ene er med fransk altan, hvorfra der er et flot kig til den romantiske have. Derudover er der, på 1.salen et stort badeværelse.

Overalt i denne bolig bliver I mødt med en enorm herskabelighed. Alt både ude og inde fremstår i smuk forenelighed. Der er mange ting at fryde sig over, blandt andet oprindelige, flotte gulve og højt til loftet og overalt i ejendommen er der et enormt lækkert lysindfald, takket være de flotte vinduer. Ejendommen opvarmes med fjernvarme overalt. På badeværelset i stueetagen samt bryggerset er der ovenikøbet gulvvarme.
Ude fuldendes det hele i en flot eventyrhave med krisebær- æble- og pæretræer. Grunden er på 876 kvm og ligger ugenert for vej og naboer.

Information om boligen

Bolig 169 m2
Kælder 16 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 876 m2
Garage 35 m2
Sagsnummer 2736-902
Type Villa
Opført / Ombygget 1926
Energimærke E

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering