Luk fuldskærm
Kildemarksvej 133 st th, 4700 Næstved
Nu åbner vi døren til denne flotte toværelses perle på Kildemarksvej 133. Beliggende i stueetagen, indgår denne lejlighed som en harmonisk del af den veldrevne ejerforening E/F Kildemarksvænget.

Træd ind i den indbydende entre, hvor der er fundet praktisk plads til overtøjet. Hovedattraktionen i denne bolig er den generøse stue, der fyldes af naturligt lys gennem det store vinduesparti. Her er plads til både afslapning og arbejde, med rigelig plads til sofaarrangementer og et hjemmekontor. Gennem stuen fører vejen til soveværelset, der tilbyder mulighed for en skabsvæg, Philips Hue belysning og loftsisolering, der skaber en oase af ro og komfort, skærmet fra naboer og støjende gange.

Køkkenet præsenterer sig i moderne æstetik med mørke skabe, kontrasteret af en lys og elegant bordplade. Opsat i 2010, fremstår køkkenet stadig friskt og velholdt, suppleret af et nyt gulv og lydisoleret loft, der blev installeret samme år.

Badeværelset, tilgængeligt fra entreen, omfavner dig med sin funktionelle elegance. Her finder du en bruseniche og et lille, men praktisk vindue. Renoveret i 2019, er badeværelset udstyret med telefonstyret el-gulvvarme for ultimativ komfort, mens loftsisoleringen fra 2010 sikrer fred og ro.

Med smukke egetræsgulve og nyskiftede vinduer fra 2020, er denne lejlighed både tidløs og moderne i sit design.

Fra opgangsdøren behøver du kun at gå få skridt for at omfavne de frodige grønne omgivelser, hvor du kan nyde varme sommerdage ved et bord og bænkesæt på den velplejede græsplæne. Bare lidt over en halv kilometer væk ligger den naturskønne Kalbyrisskov og indkøbsmulighederne er ligeledes inden for gåafstand. Med blot en kort cykeltur når du det pulserende centrum af Næstved, hvor du kan nyde byens liv.

Lyder denne istandsatte perle som din næste bolig, så bestil en fremvisning på tlf. 21 122 123 allerede i dag.

Information om boligen

Bolig 60 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 1070
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1963
Energimærke E

Jonathan Hochreuter Andersen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering