Luk fuldskærm
Kildeengen 35, 4736 Karrebæksminde
På Kildeengen 35 på Enø, ligger "Det Blå Hus". Et hyggeligt og nydeligt træbeklædt sommerhus, beliggende i dejlige omgivelser med kort gåafstand til vandet og livet i Karrebæksminde. Her vil I kunne nyde livet i sommerhus i rolige omgivelser, væk fra byens støj.

Sommerhuset indeholder en lys og indretningsvenlig vinkelstue, der ligger i åben forbindelse med et velholdt køkken i lyse elementer og fin plads til spisebordet. Fra stuen er der udgang til en dejlig 20 kvm overdækning, hvor du vil kunne nyde haven i læ og al slags vejr.
Derudover gang, soveværelse og kammer samt et lille fint badeværelse.
Dertil et fint anneks, der sørger for to ekstra sovepladser til eventuelle gæster eller de ældre børn.

Den sydvendte have danner en dejlig ramme om udelivet. Haven er omkranset af hæk, anlagt med forskellige hyggelige bede og en flisebelagt indkørsel.

Karrebæksminde byder på mange oplevelser sommeren igennem. Der er fx det hyggelige kanalmiljø med flere fiskerestauranter, isboder og pizzariaer. Derudover er området beriget med en bager, cafeer, og hyggelige livsstilsbutikker. Desuden er der mulighed for flere vandsportsaktiviteter sommeren igennem.

Hvis du vil se nærmere på "Det Blå Hus", så book en fremvisning på vores hjemmeside eller tlf. 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 43 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 625 m2
Udhus 15 m2
Sagsnummer 2736-907
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1978
Energimærke

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering