Luk fuldskærm
Kanehøjvej 10, 4305 Orø
Sommerhuset ligger som nævnt midt på Orø, hvor du må bo i sommerhus hele året, ca. 5 min i bil fra Østre Færgehavn. Huset er opført, så der er skabt 3 ugenerte terrasser, så man altid kan finde et godt sted at opholde sig udenfor. Huset er indrettet med indgang til køkken, der er lidt lavloftet, bad/toilet, stue med udgang til terrasse, soverum, mellemgang med adgang til 2 soveværelser. I stuen er der en brændeovn fra 2015 og fra stuen er der udgang til 2 terrasser. Huset skal nok genopfriskes lidt, så kom med et bud.
Endvidere er der anneks, stor carport/udhus.

Orø hører under Holbæk kommune og der sejler færge fra Holbæk til Bybjerg eller trækfærge fra Hammer Bakker i Hornsherred. På øen er der en varieret natur med mange stier rundt på hele øen. Der er også flere strande, hvor der kan bades og så er der ikke mindst masser af muligheder for fiskeinteresserede. Øen rummer også en skole, indkøbsmuligheder i Daglibrugsen, campingplads kirke, forsamlingshus og der foregår løbende aktiviteter både for gæster og de fastboende. Og for børnene - og de voksne, er der en naturskole med en del eksotiske dyr. Og så er der ingen støj fra en motorvej eller jernbane. Her er ro.......

Det tager ca. 50 min fra København at Østre Færge (Hammer Bakker), der sejler ca hvert 20 min.

Ring 52 11 19 06 og aftal en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 60 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 1233 m2
Carport 43 m2
Udhus 16 m2
Anneks 16 m2
Sagsnummer 1998
Type Fritidshus
Opført 1967
Energimærke

Preben Markvardsen


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering