Luk fuldskærm
Johanne Korchs Vej 109, 4700 Næstved
I et af Næstveds bedste kvarterer, venter denne flotte og indflytningsklare 1-plansvilla på Johanne Korchs Vej 109. Villaen er et smukt Lunex hus opført i 1990 og rummer 142 dejlige lyse boligkvadratmetre incl. en skøn lys solstue renoveret i 2019.

Ejendommen har en moderne planløsning hvor den aktive familie blandt andet kan glæde sig over et stort åbent opholdsrum med fantastisk lysindfald, en dejlig integreret, solstue samt en børne- og forældreafdeling. De gode boligkvadratmetre er fordelt på entrè og et godt og rummeligt bryggers. Et stort lyst opholdsrum der tæller, stue, i åben forbindelse med solstue og det flotte og smagfuldt indrettede Svane køkken fra 2019. Køkkenet fremstår moderne i en smuk forening af træmateriale og hvide overskabe. Dertil kommer en praktisk granit bordplade. Lys er der masser af i stue og køkken hvor karnap og solstue sørger for god integration med udemiljøet.

Fra køkkenet er der adgang til familiens børneafdeling der tæller 2 gode værelser med skabe samt eget bad med brus.Villaens forældresoveværelse ligger med adgang fra entrèen og har eget badeværelse med smuk og utraditionel rund bruseniche.

Der er kræset for de fine detaljer i boligen og særligt kan nævnes gulvvarme overalt i boligen, genvex og det flotte TripTrap lamelparket trægulv i stuen.

Beliggenheden er helt i top og haven har for de fleste en helt perfekt størrelse med god plads til hyggelige terrasser og til børnenes leg. Haven er velanlagt og vender mod syd/vest, så der venter jer mange dejlige solskinstimer. Forhaven omkranses af et smukt hvidt hegn, der klæder husets gule farve godt. I får desuden en flot integreret carport med et godt udhus.

Johanne Korchs Vej 109 er den perfekte familievilla med en beliggenhed for enden af en lukket stille og børnevenlig stikvej, i et yderst attraktivt område af byen. Fra adressen har I skole, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed. De veludbyggede stisystemer gør, at børnene kan komme trygt og sikkert til en af byens bedste skoler og udmærkede idrætsfaciliteter, mens Herlufsholmskoven og centrum venter inden for kort afstand.

Information om boligen

Bolig 142 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 713 m2
Carport 37 m2
Sagsnummer 2736-941
Type Villa
Opført / Ombygget 1990
Energimærke B

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering