Luk fuldskærm
Jørgen Jensens Vej 44, 4700 Næstved
I et villakvarter tæt på Næstved centrum ligger denne smukke murermestervilla i 2 plan og venter på sine nye ejere. Villaen er med sin fornuftige planløsning og det lyse og moderne udtryk perfekte rammer for den moderne familie.

Villaen der er opført i 1949, byder på 132 veludnyttede boligkvadratmeter og udfolder sig over to plan, dertil en 84 kvadratmeter stor kælder der kan bruges til flere formål.
Villaen byder på et herligt opholdsmiljø, med en god stue, spisestue og en flot udestue. Stuerne fremstår begge lyse og opdelt med franske døre. Udestuen er indrettet med hyggeligt sofasæt og dets store vinduespartier sørger for godt lysindfald.
Boligens store køkken er et flot hvidt Vordingborgkøkken fra 2021, som byder på alt i hårde hvidevarer og fremstår særdeles moderne. Køkkenet har plads til indretning af en mindre spiseplads og har desuden trappe til førstesal og kælder. Endvidere er der fra køkkenet udgang til en lille terrasse hævet over terræn.
Stueetagen rundes af med et fint badeværelse, der tilgås fra entreen.

På 1. salen finder du 3 gode værelser, hvoraf det ene er gennemgangsværelse til et forældresoveværelse med walk-in closet. Derudover finder du et fint toilet.
Kælderen består i dag af vaskerum, fyrrum, depotrum og værksted samt viktualierum. Derudover har kælderen egen indgang fra boligens baghave.

Udearealer er bestemt også helt i top. Her er en pænt anlagt have med en masse af grønt der fryder øjet, sol og plads til leg og hygge med familien.

Villaen er beliggende 1,5km fra Næstved centrum, hvor du finder butikker og cafeer. Derudover vil du være placeret tæt på både indkøb, institutioner, skole, Herlufsholm idrætscenter, Herlufsholmskoven og offentlig transport.

Lyder denne ejendom som noget for dig, så tøv ikke med at bestille en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 132 m2
Kælder 84 m2
Antal rum 6
Etager 3
Grund 581 m2
Carport 16 m2
Sagsnummer 2736-516
Type Villa
Opført 1946
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering