Luk fuldskærm
Jættestuen 8, 4700 Næstved
På Jættestuen 8 i Næstved Syd møder I dette flotte og indflytningsklare rækkehus.

Boligen er beliggende på en dejlig ugenert grund ud til grønt område. I kommer til at bo centralt, og fra adressen er der ikke langt til hverdagens nødvendigheder. Både skole, daginstitution og indkøbsmuligheder finder I tæt på boligen, hvilket gør hverdagen for den travle familie noget nemmere.

Der er en lys og indbydende atmosfære i hjemmet, hvilket blandt andet kan tilskrives de lyse gulve i alle opholdsrum, det flotte åbne køkken samt ikke mindst et godt lysindfald fra det smalle gavlvindue i stuen.

Køkkenet er med lyse elementer og med flotte matchende hårde hvidevarer.

I den store kvadratiske stue, der er godt integreret og i åben forbindelse med køkkenet, indretter I jer nemt med en hyggelig sofaafdeling og en spiseafdeling. Stuens rummelighed, gør det dejlig nemt at have mange gæster. Fra stuen er der udgang til en helt fantastisk, dejlig overdækket terrasse med vinduer der kan skubbes til side.

Fra entreen, som også fungerer som fordelingsgang, får I et godt ovenlys og et stort indbygget skab. Der er fra entrèen direkte adgang til boligens tre gode værelser, det ene med stort indbygget skabsarrangement samt til det flotte badeværelse med bruseniche.

Boligen byder desuden på et praktisk bryggers, med fjernvarmeinstallation og plads til en vaskesøjle. Udenfor kan I glæde jer over en nem, lukket og ugenert flisebelagt have, der i dag er indrettet med plads til børnenes leg. Haven støder op til et grønt område og omkranses af et flot hegn.

Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og fremstår flot og indflytningsklar. Lyder det som noget for dig, så kontakt os endelig for en fremvisning på tlf. 21 122 123
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 171 m2
Overdækket indgang 5 m2
Overdækket terrasse 18 m2
Sagsnummer 2736-652
Type Villa
Opført 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering