Luk fuldskærm
Ingridsvej 11, 4200 Slagelse
Nu har I muligheden for at erhverve jer denne fantastiske 1-plansvilla, beliggende i Slots Bjergby. I kan se frem til en gennemtænkt og fuldmuret bolig, med en fantastisk udsigt samt en solrig have og en attraktiv beliggenhed i et lukket og børnevenligt kvarter.

Byens indkøbsmuligheder, skole og daginstitution findes inden for kort afstand, hvor disse kan nås via en kort cykeltur. Hertil har I også gode pendlermuligheder, da Vestmotorvejen kun er en 5-minutters køretur væk fra adressen.

Ejendommen er opført i 2009 med gulvvarme overalt, loft til kip i alle rum og fremtræder indflytningsklar. Ved ankomst til boligen kan I parkere bilerne i den integrerede, dobbelt-muret og isolerede garage på hele 73 m2.

Inden døre mærker man med det samme den behagelige atmosfære. Fra entréen har I adgang til boligens køkken-alrum med åben forbindelse til den store stue. Man bliver med det samme imponeret over det store og flotte køkken-alrum, hvor I kan se frem til et fantastisk lysindfald fra både ovenlysvinduerne og de syd- og vestvendte vinduer. Det store køkken byder sig med en stor kogeø, gode hvidevarer og et lækkert vinrum med køl.

Stuen byder på masser af plads til et godt sofaområde og her har I adgang til den lækre forældreafdeling. Fra både køkken-alrummet og stue kan I tilgå de skønne udearealer, hvor I får rige muligheder for at kunne nyde solens stråler både eftermiddag og aften.

I forældreafdelingen venter jer udover et soveværelse af god størrelse også et privat badeværelse med walk-through mellem rummene. Badeværelset er udstyret med dobbelt-håndvask samt 2 armaturer i brusenichen. Herudover får I 3 gode værelser, badeværelse og et skønt bryggers med ovenlysvindue, hvor I har adgang til garagen.

Udenfor kan I se frem til den store træterrasse og den gode have. Haven ligger højere end træterrassen, hvilket giver læ for vind og blæst. Herudover får I flisesti rundt om hele boligen samt en fantastisk udsigt.

Kontakt os på tlf. 60 55 41 82 for at booke en fremvisning og oplev denne fantastiske ejendom.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 190 m2
Antal rum 5
Etager 1
Garage 73
Grund 937 m2
Sagsnummer 2853-171
Type Villa
Opført / Ombygget 2009
Energimærke B

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering