Luk fuldskærm
Hyldevej 8, 7570 Vemb
Søger du en 1 plans villa, med minimalt udvendigt vedligehold i et roligt kvarter - så kig ned her.

På Hyldevej 8 i Vemb, finder du nemlig denne dejlig 1 plans villa, beliggende i et godt og roligt kvarter i Vemb, tæt på stisystemer og grønne områder, Huset er opført i 2010 og fremstår med røde/brune teglsten, træ/alu vinduer og sort tegltag, og har minimal udvendigt vedligehold. Huset har fuld muret indervægge, og signalerer kvalitet både ude og inde, og er godt udnyttet med sine 129 kvm.

Indeholder, entré med klinker kombineret med bryggers med bordarrangement og plads til skabsfryser, vaskemaskine og tørretumbler.
Lækkert lyst køkken/alrum med god bordplads, som ligger i åben forbindelse med stuen, hvor er der er godt lysindfald fra store vinduespartier med terrassedør i begge ender, med udgang til terrasse og have mod syd.
Fra alrummet er der børneafdeling/værelsesafdeling med 2 gode værelser med skabe og badeværelse med bruseniche, klinkegulv og bordarrangement. Modsat ende er der forældreafdeling med soveværelse og walk-in closet, samt lækkert badeværelse med klinker, bruseniche og bordarrangement. Der er gulvvarme i hele huset, og genvex anlæg fra 2019, hvilket sikre et godt indeklima.

Til huset hører endvidere 46 kvm. fuldmuret garage med el-port, i forlængelse heraf indbygget værksted, med god plads til opbevaring. Herfra er der udgang til terrasse og have. Desuden er der flot fliseanlæg rundt om hele huset, med gode parkeringsforhold, samt en dejlig sydvendt have, hvor du har mulighed for selv at sætte dit helt eget præg,
Vemb er en velfungerende stationsby, med kort afstand til henholdsvis, Holstebro, Ringkøbing og Lemvig, og har gode indkøbsmuligheder og specialbutikker. Der er endvidere gode børnepasningsmuligheder, idrætshal med mange tilbud, samt velfungerende skole til 7 kl.

Lyder Hyldevej 8 som et hus for dig, så kontakt Mette, Liselotte eller Mogens hos BoligOne Mogens Kragh, og aftal tid for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 129 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 754 m2
Garage 46 m2
Sagsnummer 802-0021
Type Villa
Opført 2010
Energimærke B

Mette Kirstine Ørts Josephsen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering