Luk fuldskærm
Hybenvej 5, 7860 Spøttrup
Nu har du chancen for, at erhverve et rigtigt sommerhus på 44 kvm og anneks (10 kvm) med 2 ekstra sovepladser. Huset er højt beliggende, ugenert med randbevoksning i form af træer og buske og Limfjorden kan anes på afstand. Der er uspoleret udsigt til typisk dansk bølgende marklandskab.

Huset er med overdækket terrasse, stue med åben adgang til køkken. Herudover er der soveværelse, kammer og badeværelse - ialt 4 sovepladser (6 ialt incl. anneks), heraf køjeseng. I tilgift til de gode opholds forhold, får du også et praktisk viktualierum med skabsfryser, stor carport med indbygget værksted med plads til de nødvendige haveredskaber mv. Bålplads og legeplads med legetårn er gode aktiviteter på grunden. Ved stranden er der slæbested hvor man kan sætte sin båd i vandet.

Her er masser af hygge og charme, det helt rigtige sted for en afslappende ferie eller weekendophold. Samtidigt får du et sommerhus, som er super velholdt, tag (paptag fra 2014) og vinduer (2003) er skiftet - kort sagt: huset er klar til, at tage i brug dag et!

Der er flere skønne terrasser, hvorfra solen og sommeren kan nydes i fulde drag. Grunden er stor, 2.558 kvm, og med gamle træer, bla. velydende frugttræer- her får man virkeligt følelsen af, at være i pagt med naturen.

Området indbyder til det gode ferie liv med tæt afstand til idylliske Gyldendal Havn, hvor bådplads kan lejes. Der er 10 minutters gang til anlagt sandstrand og købmanden findes i nærområdet få km væk. Området ved Hostrup Strand har udover en dejlig badestrand også legeplads og bold bane.

Kort sagt et sommerhus der er den perfekte ramme for ferier og som base for ture rundt i Sallings sommerland, vandsport og fisketure på Limfjorden. Der er heller ikke langt til de populære byer, Skive og Holstebro, hvor der er masser af gode shoppingmuligheder og cafeer.

Lyder dette sommerhus tilbud som det helt rigtige for dig? Så glæder vi os til at byde dig velkommen på Hybenvej 5.

Går du i salgstanker er du også meget velkommen til at bestille en gratis salgsvurdering af din bolig.

Information om boligen

Bolig 44 m2
Antal rum 3
Etager 1
Grund 2558 m2
Carport 32 m2
Anneks 10 m2
Sagsnummer 801-2666
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1972 / 2001
Energimærke

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering