Luk fuldskærm
Hvedevænget 34, 4700 Næstved
Centralt beliggende i Næstved tæt på station og bymidte ligger denne indbydende villa, hvor originale, charmerede detaljer flot er kombineret med moderne elementer.

Boligen opvarmes med fjernvarme og har en god planløsning.
Så drømmer du om et charmerende og dejligt byhus med en nem have kunne Hvedevænget 34 måske være noget for dig? Huset fremstår indflytningsklart, så alt du skal gøre, er at pakke flyttekasserne ud!

Villaen, der er opført i 1958, toner flot frem i kvarteret med sin flotte pudsede facade, og hvide vinduer og hvor indgangen til indkørslen kan lukkes af med en smuk smedejernslåge.

Villaen henvender sig perfekt til både single, børnefamilien eller parret med familiedrømmene og indeholder i stueplan en flot entrè med opgang til 1. salen, et godt bryggers og ikke mindst det rummelige HTH køkken med grantibordplade ved kogepladen og et dejligt amerikanerkøleskab. Køkkenet er i åben forbindelse til den store lyse vinkelstue hvor der er udgang til den solrige have fra en flot dobbelt terrassedør.
Derudover får I en rigtig dejlig udestue, der forlænger sommeren og byder haven indenfor, et depotrum samt flot hvidt badeværelse med elementer fra HTH.

På 1. salen kan I glæde jer over en lille møblerbar repos og 2 gode lyse værelser begge med fritlagte bjælker.

Overalt opleves boligen som velholdt og lige til at flytte ind i. Gulve er slebet og fremstår, sammen med loft og vægge lyse. Der er gulvvarme i hele underetagen.

Haven er i det seneste år anlagt med rullegræs samt en flot flisebelægning rundt om huset i en flot sammenhæng med den store indkørsel og terrasse.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os på tlf 21 122 123 for en fremvisning
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 115 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 709 m2
Udhus 10 m2
Sagsnummer 2736-506
Type Villa
Opført 1958
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering