Luk fuldskærm
Husoddebakken 68, 8700 Horsens
Villa med flot udsigt og attraktiv placering i det populære Stensballe!

Ejendommen er beliggende i det hyggelige Stensballe, hvor der er børnevenlige veje til skole m.m. Få minutter fra ejendommen ligger naturstien, som fører til skoven og badestranden ved Husodde, samt i retning mod Horsens centrum hvis du er på cykel. Flere Indkøbsmuligheder, skole samt et bredt udvalgt af fritidsaktiviteter ligger også i gåafstand.

Villaen er opført i 1977 og er løbende vedligeholdt og moderniseret, hvor bl.a. vinduer erdelvist skiftet i 2008, til vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer. Desuden er ejendommen separatkloakeret ligesom den i 2019 er tilsluttet fjernvarme.

Til villaen hører en carport med adgang til et skur, samt en nem og flot anlagt, sydvestvendt have og terrasse, hvor solen kan nydes dagen lang.

Der er tale om en spændende og rummelig villa og de 209 m2 fordelt på to plan, byder på gode indretningsmuligheder. Husets stueplan består af en stor entré/hall med trappe op til 1. sal. Herfra er der adgang til to gode værelser og et stort badeværelse med både bruseniche og badekar. Desuden byder stueplan på et stort køkken-alrum med masser afspiseplads, i åben forbindelse til en stor stue med udgang til terrasse og have, samt et stort bryggers med indgang fra carporten.

1. salen rummer en stor stue med udgang til en sydvendt svalegang, hvorfra der er en god udsigt over Stensballes tage og med kig til fjorden. Derudover finder man tre værelser og et toilet.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Den store sydvestvendte terrasse indbyder til grill og familiesammenkomster. Her er masser af plads til børn og leg.

På vejen er der en god og aktiv grundejerforening med flere arrangementer årligt for både børn og voksne.

Information om boligen

Bolig 209 m2
Antal rum 7
Etager 2
Grund 896 m2
Carport 33 m2
Udhus 33 m2
Overdækket areal 17 m2
Sagsnummer 27352154
Type Villa
Opført 1977
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering