Luk fuldskærm
Humlevænget 22, 7570 Vemb
På Humlevænget får du en meget velholdt villa på 126 kvm., med rolig beliggenhed på en 882 m2. stor grund med gode uderum, herunder sydvest vendt terrasse med belægningssten. Til ejendommen hører garage på 21 kvm, udhus på 10 kvm., samt et kombineret brændeskur og redskabsrum.

Huset er perfekt beliggende for dig som gerne vil have en rolig beliggenhed og god plads omkring dig, men samtidig gerne vil være tæt på midtbyen, hvor der er gode indkøbsmuligheder med bl.a købmand og tøj butikker, samt togforbindelse til henholdsvis Lemvig, Ulfborg og Holstebro. Der er heller ikke langt til skole og daginstitutioner.

Huset er opført i 1978 og er løbende blevet moderniseret og fremstår pænt og indbydende med delvist skiftede vinduer fra 2016, vedligeholdelsesfrie gavlender fra 2020 og tagpappet på garage er skiftet i 2016. Indvenidgt er stilen med listelofter overalt. Fra indretningen kan nævnes:

* stor stue med gulvtæppe og udgang til terrasse
* dejligt rummeligt køkken med spiseplads
* badeværelse med både brus og badekar samt gulvvarme
* soveværelse med skabsvæg og indbygningslys
* 2 gode værelser, begge med faste skabe
* bryggers med masser af skabsplads og indbyggede skabe

Det er karakteristisk for beskrivelsen af villaen, at der er meget lidt spildplads.

Huset er registreret med energimærke C, og har et lavt energiforbrug.

Alt i alt et rigtig fint og velholdt hus, med god indretning og hvor du får meget for pengene. Lyder Humlevænget 22, Vemb som noget for dig, så kontakt endelig Liselotte og Mogens hos BoligOne for at bestille en fremvisning.

Går du i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 126 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 882 m2
Garage 21 m2
Udhus 10 m2
Sagsnummer 802-0011
Type Villa
Opført 1978
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering