Luk fuldskærm
Hovvej 1, 4733 Tappernøje
Vi kan nu byde velkommen til denne hyggelige landvilla, som byder på masser af muligheder og til en meget overkommelig og fornuftig pris.

Her kommer I til at bo omgivet af åbne marker og natur. Selvom I kommer til at bo i rolige og landlige omgivelser, så får I dog stadig kun under 10 minutters kørsel til Tappernøje, hvor hverdagens fornødenheder venter, såsom indkøbsmuligheder, skole og pendlermuligheder. Pendler I, kan I se frem til kort afstand til motorvejspåkørslen, så I hurtigt kan være på vej mod København.

Ved ankomst til boligen kan I parkere bilen i garagen. Når I træder ind i boligens entre, har I adgang til køkken, en fin størrelse opholdsstue, badeværelse og adgang til 1. sal. Køkkenet er af god størrelse og har plads til mindre spisebord, hvor morgensolen kan nydes da vinduer vender mod øst. I stuen kan I se frem til et godt opholdsrum, som byder sig til med god plads til både spise- og sofaafdeling. Her kan I også hygge om brændeovnen. Til sidst i stueplan finder I badeværelset, som fremstår velholdt.

Det første I møder når I går op ad trappen til 1. sal er et stort og åbent rum som i dag bliver benyttet til et større kontor. Det er også herfra at I kan tilgå soveværelset, hvor der er masser af skabsplads i form af de indbyggede skabe.

Udenfor får I en dejlig have med naturbed og en stor fliseterrasse, hvor solen kan nydes.
Hertil venter også et godt vaskerum, værksted og brændeskur.

Lyder Hovvej 1 som noget for jer, så kontakt os på tlf. 21 12 21 23 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 98 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 706 m2
Garage 18 m2
Udhus 16 m2
Sagsnummer 2736-810
Type Villa
Opført / Ombygget 1877
Energimærke E

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering