Luk fuldskærm
Horstedvej 14, 7100 Vejle
Som nye ejere af dette charmerende bjælkehus på Horstedvej 14 får I et moderne og rummeligt hjem i den lille, aktive by Ny Højen syv kilometer syd for Vejle.
I 2019 har boligen fået en lækker tilbygning på 50 m2 og har derfor god plads til børnefamilien, som blandt andet kan se frem til fire værelser og to stuer.
Dertil kommer en kælder og en dejlig, privat have med udsigt til markerne omkring huset.

I bosætter jer i Ny Højen, hvor I bliver en del af et velfungerende lokalsamfund, som byder på et bredt udvalg af sportsaktiviteter, årlige byfester og byens samlingspunkt Aktiv Parken med masser af spændende faciliteter.
Derudover tilgodeses I også af gåafstand til både Højen Skole, daginstitution, indkøb og busstoppested.

Bjælkehuset fra 1964 er pænt opført med en mørk facade, der får kontrast af de hvidrammede vinduer.
Garagen er integreret i kælderen, som blev pudset op i 2021.
Samme år blev terrassen i haven opført, mens børneværelserne er moderniseret i 2022.
Pillefyret fra Easypell blev monteret i 2021, og der følger 2 paller træpiller med i handlen.

Fra den rummelige entré træder I ind i stuen, som ligger i åben forbindelse med køkkenet, så I får optimale rammer om familiens samvær.
Her er der god plads til både sofasektionen og en spiseafdeling, og selve køkkenet er flot udført med hvide, udskårne fronter og en Dual Cook indbygningsovn fra Samsung.
I tilbygningen venter endnu en dejlig stue med udgang til haven og kig til de omkringliggende marker, mens det også er i denne sektion, at soveværelset med adgang til eget toilet ligger.

Videre kan I se frem til tre fine værelser og badeværelset med en bruseniche, og så er der to disponible rum samt et bryggers i kælderen.

I haven kan børnene lege på græsplænen, og så indbyder de lækre terrasser til afslapning under åben himmel om sommeren.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 148 m2
Kælder 56 m2
Antal rum 5
Etager 2
Garage 18
Grund 693 m2
Anneks 50 m2
Sagsnummer BH202244
Type Villa
Opført 1964
Energimærke E

Bo Hulegaard

Indehaver


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering