Luk fuldskærm
Holmevænget 9, 4684 Holmegaard
På en lukket vej i Holme-Olstrup, ligger denne skønne 1-plansvilla i rolige omgivelser og venter på sine nye ejere.

I kommer til at bo i et roligt og børnevenligt kvarter med adgang til store og grønne arealer lige i nærheden. Herudover findes daginstitution og Indkøbsmuligheder i nærområdet, så I har alt hvad I skal bruge i hverdagen. Hvis I pendler, ligger Holme-Olstrup St. og busstoppesteder i gåafstand fra adressen, mens Næstved kan nås på under 6 km., hvor der venter caféer, shopping og meget mere. Udover det, så er køreturen til motorvejen på kun 10 kilometer.

I bliver budt velkommen indenfor i en fin entre, hvor I have adgang til det gode køkken, den store stue og et gæstebadeværelse. Køkkenet er velholdt og er i gode, lyse materialer med en flot lakeret bordplade og gaskomfur. Fra køkkenet har I adgang til husets bryggers med egen udgang. Den store stue byder på masser af plads til et godt sofaområde og her får I et skønt lysindfald fra de sydvestvendte vinduer ud mod udestuen. Fra stuen kan I tilgå det store om rummelige forældresoveværelse, som byder på eget badeværelse og udgang til udestuen. Tilbage i stuen, har I adgang til 2 værelser af god størrelse.

Udenfor venter den nydelige og vedligeholdelsesnemme have, hvor der er plads til hele familien. Her venter en skøn træterrasse, hvor der nemt kan findes et godt spot at nyde solen ved.

Ydermere, kan bilen parkeres i carporten.

Kunne dette være jeres næste hjem? Kontakt os bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 108 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 907 m2
Carport 42 m2
Udhus 34 m2
Udhus: Anslået 8 m2
Udhus 15 m2
Sagsnummer 2736-524
Type Villa
Opført 1957
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering