Luk fuldskærm
Hobrovej 27 1, 9000 Aalborg
Hvem kunne ikke tænke sig at bo i en stor, lækker, charmerende topistandsat 3 vær. lejlighed med adgang til stor fælles have - stor lækker tagterrasse med plads til lounge møblerne og grillen, flot udsigt over byen og i bekvem gåafstand til Aalborg City?

Her finder du alle tiders skønne lyse bolig med masser af plads og i fuldstændig indflytningsklar stand.

Du kan parkere bilen på det flisebelagte areal foran ejendommen og med få skridt står du foran din indgangsdør med trappe til 1 salen.

Når du har åbnet døren befinder du dig i den lyse entre. Stort lækkert badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Veludstyret køkken i flotte hvide elementer med alt i hvidevarer. Pragtfuld stue med loft til kip, fritlagte hanebånd og stort kvistvinduesparti med kig mod Skovdalen og Mølleparken. Fra stuen udgang til den suveræne store tagterrasse med plads til at hygge sig med vennerne. 2 store lyse soveværelser heraf 1 med skabe. Ikke nok med det, men over både køkken- og værelsesafdeling finder du 2 store hemse med ståhøjde. Nye lækre gulve med gulvvarme i hele beboelsen og eget udhus i haven.

En ideel bolig til det travle par, som sætter pris på bylivet og samtidig nemt kan tage sig en løbetur i Mølleparken/Skovdalen, men også perfekt som f.eks. delelejlighed.

Lyder det som din kommende bolig? Ring 20 33 55 50 og bestil en uforpligtende fremvisning af denne perle allerede i dag.

Information om boligen

Bolig 101 m2
Antal rum 3
Etager 1
Udhus 5 m2
Sagsnummer 843-1378
Type Ejerlejlighed
Opført 1952
Energimærke D

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering