Luk fuldskærm
Herningvej 253, 9220 Aalborg Øst
Her på Herningvej finder du dette dejlige rækkehus i trygge omgivelser og med gode stiforbindelser. Her er nemt til skole og børnepasningsmuligheder.

Der er gode parkeringsmuligheder for gæster og plads til 2 biler i din egen indkørsel. Udover beboelsen på 98 kvm. finder du et godt isoleret redskabsrum/værksted samt egen carport.

Rækkehuset er indrettet i 3 forskudte plan, hvor stueplanet indeholder entre, badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, køkken med hvide skabselementer. En lille trappe fører ned til den rummelige lyse stue med parketgulv og udgang til stor sydvendt flisebelagt terrasse/gårdhave hvorfra der igen er adgang til de store grønne fællesarealer, som omgiver husene. 3 plan indeholder 2 gode lyse soveværelser ligeledes med parketgulv.

Der er for få år siden lagt nyt tagpaptag på husene med indbyggede kviste, som giver et rigtig godt lysindfald i de 2 soveværelser.

Læs evt. mere på foreningens hjemmeside her: https://www.herningvejafd3.com/, men endnu bedre ring 20 33 55 50 og bestil allerede nu en uforpligtende fremvisning af denne bolig.

Information om boligen

Bolig 98 m2
Antal rum 3
Etager 2
Carport 12 m2
Udhus 6 m2
Sagsnummer 843-1433
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1986
Energimærke B

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering