Luk fuldskærm
Herluf Trolles Vej 1, 5220 Odense SØ
Regulær ejendom med 385 m² erhverv og 198 m² bolig med god beliggenhed i Odense SØ.
Placeringen på hjørnet af Herluf Trolles Vej og Blangstedgårdsvej, giver ikke bare en synlig beliggenhed for erhvervsdelen, men den er også let at komme til, uagtet om du bruger motorvejs- eller ringvejsnettet. Erhvervsarealet er meget anvendeligt og regulært, de de to bygninger, der er sammenbygget i en vinkel, giver uanede muligheder. En port i hver af vinklerne, gør det let at få varer ind og ud af bygningen.

Konstrktionen gør, at de ikke har en masse generende bærende elementer i vejen fra gulv til loft, men stort set valgfrihed til indretningen inden for ydervæggene. Udover produktionsområderne, er der køkken/kantine, disponibelt rum samt toilet.

Har du en strømkrævende produktion, så giver de 225 AMP dig noget at arbejde med.

Boligdelens bygning er fysisk adskilt fra erhvervsdelen, så du rent faktisk vil være i stand til "gå hjem fra arbejde". Huset er opført i 1986 i gule sten og har et tidstypisk udtryk, med sine 1,5 plan og en vestvendt svalegang.
I boligdelen får du 198 m² at boltre dig på. En del fremtræder pænt og lige til at tage i brug. En anden er gjort klar til, at du kan lægge gulve, opsætte lofter og køkken efter eget dine egne ønsker og præferencer.

Mellem bolig og erhvervsdelen er der præsentable, gård, der kan tjene som stor p-plads til begge enheder.

Der er kort afstand til skole, Rosengårdcentret, Bilkabyen, SDU, grønne områder og meget mere. Så der er noget for alle, uanset om det er erhvervs- eller boligdelen, der har din interesse.

Information om boligen

Bolig 198 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 1574 m2
Sagsnummer BOSR2206
Type Blandet Bolig/Erhverv
Opført 1986
Energimærke B

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering