Luk fuldskærm
Heibergsvænge 6A, 4700 Næstved
På Heibergsvænge 6A i det utrolig eftertragtede Digtervejskvarter i Lille Næstved står denne dejlige villa på 150 m2 klar til at slå dørene op for sine nye ejere.
Beliggenheden er meget børnevenlig, da I er placeret som sidste hus på en lukket stikvej og tilmed er tæt på byen. Alle hverdagens fornødenheder finder I indenfor kort gåafstand og der er mindre end én kilometer til Lille Næstved Skole, daginstitution, offentlig transport og indkøb. Ejendommen ligger desuden tæt på naturskønne omgivelser i Herlufsholmskoven og Susåen.
Boligen er opført i 1966 i gule sten og opvarmes med fjernvarme. Boligen har de senere år gennemgået en flot modernisering med fokus på lyse og dejlige opholdsrum til den aktive familie. Boligen er indrettet med et stort køkken/alrum i åben forbindelse til den lyse stue, 4 gode værelser og 2 badeværelser.
I bydes velkommen i den lyse entre, hvorfra der blandt andet er adgang til husets 3 værelser og det flotte køkken/alrum. Køkken/alrum er gennemtænkt og opfylder helt sikkert de fleste familiers drøm om et dejligt samlingssted. Køkkenet er fantastisk til familiens daglige udfoldelse men er samtidig super elegant i sin tidløse stil og sætter derfor også nemt rammen, når der skal hygges over en god middag med vennerne.
Køkken/alrum ligger i direkte forbindelse til den lyse stue, hvorfra der er adgang til boligens 4. værelse og til den hyggelige udestue.
Boligen indeholder desuden 2 badeværelser, hvoraf det ene er istandsat med væghængt toilet, moderne klinker og en skøn bruseniche. Det andet er oprindelig og byder på muligheden for et dejligt karbad.
Huset bryggers ligger med egen indgang.
Udemiljøet byder på en nem og velanlagt have med en legevenlig græsplæne til børnenes udendørsaktiviteter. Dertil kommer en stor flisebelagt indkørsel og mange skønne hyggekroge til de mere rolige stunder. Skal dette være jeres nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for at bestille en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 150 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 851 m2
Carport 24 m2
Sagsnummer 1001
Type Villa
Opført / Ombygget 1966 / 1979
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering