Luk fuldskærm
Havnevej 7 2 21, 6094 Hejls
Dit eget BADEHOTEL - pt med en god lejeindtægt

Her er udsigt til Lillebælt fra stuen og til Hejls Nor fra den store fælles tagterrasse
2 værelses lejlighed på 54 m² beliggende på 2. sal, for enden af gangen, på det charmerende Hejlsminde Badehotel fra 1902/1992 med direkte adgang til badeland og med smuk udsigt fra stuen til Lillebælt og Hejls Nor. Lejligheden er løbende vedligeholdt og lige til at indflytte/overtage. Pt er lejligheden udlejet men lejer er indforstået med en fraflytning. "Hotellet" er igennem tiden blevet renoveret af flere omgange og fremstår yderst præsentabelt med 24 lejligheder og med fri afbenyttelse, i sommerhalvåret, af badelandets faciliteter med bla. sauna, spa-anlæg, rutsjebane, legerum m.v. Herudover forefindes tillige en god badestrand lige udenfor døren samt legeplads og minigolf. Hotellet har egen badebro hvor du kan såvel bade som fiske fra. Alle badehotellets aktiviteter er inkluderet. De 24 lejligheder ejer og driver i fællesskab badelandet som er yderst børnevenligt indrettet. Dancenter har kontor i bygningen. Der er mulighed for at anvende lejligheden til beboelse hele året, idet status er angivet som ejerlejlighed eller at udleje gennem Dancenter.

Lejligheden er indrettet med direkte adgang til en kombineret stue og køkken med spiseplads, et pænt badeværelse med brus samt et soveværelse.

Fællesudgiften inkluderer udgift til: Renovation, forsikring, fælles el/vand/varme samt de normale udvendige vedligeholdelsesudgifter. Der er en fælles arbejdsdag for alle, ellers er alt betalt via fællesudgifterne - dog ikke den indvendige vedligholdelse. Den pt igangværende udlejningsaftale overstiger langt den samlede driftsudgift på lejligheden.

Hele herligheden er meget naturskønt beliggende i et område med vandudsigt på begge sider fra tagterrassen. Bag "hotellet" ligger det fantastiske smukke vandområde Noret, et fredet fuglereservat - oplagt til vandreture og rekreation.
Nærmeste indkøbsmulighed er Brugsen i Hejls og der er 18 km til Kolding og 16 km til Haderslev. - En idéel og overkommelig feriebolig til såvel udlejning som til eget brug - her er alt hvad du skal bruge!

Information om boligen

Bolig 54 m2
Antal rum 2
Etager 2
Sagsnummer 1308
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1902 / 1992
Energimærke B

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering