Luk fuldskærm
Havbakken 266, 4736 Karrebæksminde
Særdeles hyggeligt sommerhus beliggende i et roligt område på Enø, hvor du kan komme og koble fra og nyde det gode sommerhus-liv.
Når man går rundt i området, møder man kun glade mennesker. Derudover er du kun 400 meter fra stranden.

Sommerhuset er på 51 kvadratmeter og indeholder en god og indretningsvenlig stue, der har godt lysindfald og udgang til to forskellige terrasser. Stuen er i åben forbindelse til det velholdte HTH-køkken, som er holdt i lyse materialer. Det hele samlet i et lækkert og lyst opholdsrum. Dertil et soveværelse, et køjeværelse og et fint badeværelse med gulvvarme.

Ude venter en haven, primært anlagt med græs og omkranset af hæk, så sommeren kan nydes uforstyrret. Her er plads til børneleg, familieaktiviteter eller at finde et godt solspot.

Karrebæksminde byder på mange oplevelser sommeren igennem. Der er fx det hyggelige kanalmiljø med flere fiskerestauranter, isboder og pizzariaer. Derudover er området beriget med en bager, cafeer, og hyggelige livsstilsbutikker. Desuden er der mulighed for flere vandsportsaktiviteter sommeren igennem.

Book en fremvisning på 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 51 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 603 m2
Udhus 18 m2
Sagsnummer 2736-665
Type Fritidshus
Opført 1974
Energimærke

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering