Luk fuldskærm
Hasselvej 8, 5200 Odense V
Nu udbydes etplans villa beliggende i Ejlstrup til salg. Boligen er opført i gule sten og med eternittag og har kort afstand til alle faciliteter så som indkøb, skole, daginstitution mv. Ligeledes kort afstand til det fynske motorvejsnet såfremt du har behov for at pendle. Boligarealet er på 93 m2 - hertil muret garage på 30 m2, carport i forlængelse af garage på 15 m2 og udhus /skur på 20 m2. Haven er nem og overkommelig med store græsarealer.

Boligen er indvendigt samt udvendigt renoveret siden 2018 med nye vinduer og hulmursisolering i 2022.

Boligen har en rigtig god planløsning, der udnytter de forholdsvis få kvadratmeter optimalt og indeholder kombineret entré / bryggers med skydedørs skab og vaskefaciliteter, IKEA køkken med mørkegrå elementer fra 2019 i åben forbindelse med stue - herfra udgang til sydvest vendt overdækket terrasse på 12 m2. Stuen har et rigtig godt lysindfald og flotte parketgulve.

Endvidere 3 gode værelser - alle med parketgulve / tæpper, badeværelse fra 2019 med klinker på gulv og i bruseniche, der er afskærmet med glasvæg. Der er gulvvarme på badeværelset.

Her er en bolig der er opdateret gennem de sidste par år og absolut et besøg værd. Kontakt os for fremvisning på tlf. 7060 5006

Information om boligen

Bolig 93 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 709 m2
Carport 18 m2
Garage 30 m2
Udhus 6 m2
Sagsnummer BOSR2208
Type Villa
Opført 1961
Energimærke D

Steen Helskov

Ejendomsmægler & Valuar, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering