Luk fuldskærm
Hasselvej 2, 4180 Sorø
VI GØR VENLIGST OPMÆRKSOM PÅ, AT DER ER INDGÅET EEN BETINGET KØBSAFTALE.
DER SKAL FORELIGGE EN AFKLARING SENEST DEN 1-9-2022, MEN VI FORVENTER DET SKER FØR. ER DU INTERESSERET I EJENDOMMEN, SÅ SEND BLOT EN MAIL TIL [email protected]

Velindrettet villa i 1-plan beliggende i fredeligt kvarter. Stille vej, nær rekreative områder og ikke langt fra Sorø Station. Her er mindre end en km til flere daginstitutioner, skole, idrætshal, gode indkøbsmuligheder, Sønderskoven og Sorø Sø.

Boligen er indflytningsklar og har gulvvarme flere steder.
Boligen indeholder: Stor vinkelstue med parketgulv og brændeovn fra 2006. Fra stuen kan du gå ud på den dejlige overdækkede terrasse mod syd.
Det moderne hvide køkken har gulvvarme og er i åben forbindelse med stuen.
Via fordelingsgangen er der forbindelse til husets øvrige rum: Soveværelse med skabsvæg, og to gode værelser. Funktionelt og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejligt rummeligt bryggers med gulvvarme, vaskemaskine, tørretumbler samt naturgasfyr.
Dejlig sydvestvendt have med delvist overdækket terrasseområde, bede, drivhus og stor græsplæne. Pæn og enkel anlagt forhave med indkørsel, carport og udhus.

En rigtig dejlig ejendom med en super god beliggenhed og en skøn have.

Sorø er kendt for sin skønne natur med søer og skove, sin historiske bymidte med Sorø Akademi og Akademihaven som omdrejningspunkt, og for sine gode kulturtilbud med bl.a. kunstmuseum og lokalhistorisk museum, biograf, to spillesteder med levende musik og naturligvis diverse sportstilbud, herunder søsport og golf. God infrastruktur med bl.a. motorvej og togforbindelse til såvel København som Fyn og Jylland. Byen byder på alle indkøbsmuligheder, gymnasium, daginstitutioner samt både privat skole og offentlige folkeskoler. Det naturskønne område ved Tystrup Sø og Susåen ligger kun få km syd for Sorø.


Lyder denne bolig som noget for dig, så kontakt Jens på tlf. 29 33 30 04 for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 103 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 727 m2
Carport 17 m2
Overdækning 20 m2
Drivhus 6 m2
Sagsnummer 2736-487
Type Villa
Opført 1967
Energimærke E

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering