Luk fuldskærm
Hammervej 24, 4700 Næstved
Leder du efter et dejligt landsted med et hav af muligheder og masser af plads, så kunne denne 3-længede ejendom med et godt stuehus på 143 kvadratmeter + 1. sal, måske være noget for dig?
Ejendommen er beliggende med idyllisk udsigt over marker og grunden byder på et grundareal på hele 1.735 kvadratmeter. Ejendommen opvarmes med jordvarme og har energimærke C.
Du vil komme til at bosætte dig i den lille landsby Lov, der vil byde på et godt sammenhold i lokalsamfundet. Her finder du blandt andet en daginstitution og fodboldklubben FK Sydsjælland. Når du skal på indkøb eller i skole, vil du skulle til Mogenstrup, som ligger 4 minutters kørsel fra ejendommen. Hvis du skal finde specialbutikker eller Gymnasium, vil dette findes i Næstved ca. 15 minutter fra ejendommen.

Du bliver budt velkommen ind i stuehusets fine entre, hvor du finder plads til opbevaringen af overtøjet og en trappe til 1. salen. Fra entreen kommer du direkte ind i boligen store køkken, som giver fornemmelsen af et rigtigt landkøkken med fritlagte bjælker. Køkkenet gode størrelse gør det muligt at etablere en spisekrog. Køkkenet er holdt i lyse toner og fremstår velholdt og i gode materialer.
Fra køkkenet er det muligt at tilgå en stor stue liggende mod vest og en mindre stue liggende mod øst.
Den vestvendte stue er stor og lys, og fremstår med et mere moderne look, med sine hvide vægge og lofter. Her er ligeledes fritlagte bjælker. Her er plads til indretning af en hyggelig tv-krog ved siden af pejsen, mens det også vil være muligt at etablere en større spiseplads til når der kommer gæster på besøg. Fra stue er der udgang til en terrasse, hvor aftensolen vil kunne nydes.
Husets anden stue har et mere klassisk look, med hvide vægge og naturligt farvede fritlagte bjælker. Her er plads til at etablere endnu en hyggelig opholdsstue. Herfra kan du via gangareal, som har plads til etablering af en kontorplads, tilgå et godt soveværelse.
Førstesalen, som ikke er registret som beboelse, byder på 5 gode disponible rum, og er i dag indrettet som værelser og endnu en stue.

I de to tilhørende længer er der i dag garage og værksted og mulighed for at udnytte en masse opbevaringsplads. Endvidere har begge længder nyt tag fra 2021.

Information om boligen

Bolig 143 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 1735 m2
Udhus 105 m2
Garage/Værksted 82 m2
Sagsnummer 2736-545
Type Villa
Opført 1870
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering