Luk fuldskærm
Halkærvej 158, 9240 Nibe
Ved ankomst på matriklen ses den velholdte ejendom fra gårdspladsen, hvor et idyllisk orangeri ligeledes byder sig til langs med hovedhuset. Ydermere ses fritliggende bebyggelse i form af et stort udhus og en lade med fem hestebokse og høloft. Udhuset beriger jer med en garage, et værksted med autolift, et disponibelt rum og et fyrrum. Dertil er der et loftrum, hvor der er forberedt til istandsættelse.

Inden døre i boligen åbenbarer sig et lyst og rummeligt interiør i en veldisponeret planløsning. Stuen fremtræder som boligens primære opholdsmiljø, hvor I får gode muligheder for at indrette hyggelige sektioner og samles om stemningsfulde middage foran brændeovnen.
Køkkenet befinder sig særskilt og indbyder til gastronomiske udfoldelser i flotte, tidløse rammer.

Stueetagen råder endvidere over to værelser, et badeværelse med dobbeltvask og et bryggers med egen indgang. På førstesalen står yderligere en stue, et gæstetoilet og to værelser til rådighed, og et gennemgangsværelse udgør et fortræffeligt kontor.

Grunden er på 17.294 kvadratmeter, og størstedelen er udlagt til græs og have, hvor et væld af frugttræer præger atmosfæren. I har således ideelle forhold for udelivet og sommerens arrangementer såvel som hestehold.

Glæd jer også til at bo i et trygt nærmiljø, hvor I kan stimle sammen med naboer om sociale arrangementer i forsamlingshuset og få medindflydelse på lokalområdets udvikling. Derudover er det i høj grad åbne vidder og rig natur langs Limfjorden, der karakteriserer omgivelserne, omend I har let til indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud i Farstrup og Løgstør.

Information om boligen

Bolig 230 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 17294 m2
Udhus 80 m2
Orangeri 22 m2
Lade/stald 198 m2
Sagsnummer 843-1405
Type Villa
Opført / Ombygget 1847 / 1975
Energimærke C

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering