Luk fuldskærm
Hadsundvej 185, 9000 Aalborg
I det attraktive Vejgaard nær Universitet - Supersygehus m.m. udbydes nu denne lækre rummelige villa hvor der ikke er sparet på de lækre detaljer som f.eks. genveksanlæg - centralstøvsuger - 3 superlækre badeværelser - indbygget garage med elport.

Indretning.
Stueplan: Entre. Værelse/kontor. Soveværelse. Skøn stue med charmerende karnap og åben forbindelse til superlækkert køkken med masser af skabsplads og alt i hvidevarer. Baggang/entre med trappe til kælder og 1'ste sal. Stort luksusbadeværelse med smart bruseareal og jacuzzi med plads til 2.

1 sal: Stort alrum/stue med udgang til balkon. Stort børneværelse. Soveværelse. Lækkert badeværelse med bruseniche. Depotrum. Lækkert køkken med masser af skabe i hvide elementer (kan evt. ændres til værelse).

Kælder: Bryggers/vaskerum. Badeværelse med bruseniche. Stor garage med elport. Stort værksted. Stort udhus med plads til alle haveredskaberne.

Der er flotte parketgulve i hele boligen.

Huset er særdeles velegnet til bofællesskab / udlejning (f.eks. 2 generationer under samme tag eller udlejning af 1 sal. som selvstændig lejlighed eller evt. værelsesudlejning), men kan også sagtens benyttes som alm. enfamilieshus.

En bolig, der byder på masser af muligheder - ring og bestil en fremvisning på tlf. 20 33 55 50.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 196 m2
Kælder 65 m2
Antal rum 7
Etager 3
Grund 938 m2
Garage 33 m2
Sagsnummer 843-1458
Type Villa
Opført / Ombygget 2007
Energimærke B

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering