Luk fuldskærm
Håbetsvej 20, 8700 Horsens
Denne spændende ejendom er beliggende på lukket vænge i attraktivt kvarter, tæt på Nørrestrand som byder på en fantastisk natur. Flere skoler, SFOer, børnehaver samt alverdens former for idræts- og fritidsaktiviteter så som Forum Horsens, svømmehal m.m. ligger i gå-afstand.

Indkøb og Horsens centrum ligger ligeledes i gå afstand fra denne smukke bolig. Såfremt du skal pendle, er der kun få minutters kørsel til E45.

Huset er moderniseret mellem 2017 og 2019, med bl.a. nye døre/vinduer, tag, fjernvarmeinstallation, køkken og bad.

Du bydes velkommen i en lys entre.

Husets hjerte er det skønne køkken, som har god skabsplads, og udgang til nyere træterrasse.

Hyggelig stue der både har spise- og tv-afdeling. Her er højt til loftet og store vinduespartier, der giver et godt lysindfald.

Soveværelse med indbyggede skabe.

Stort børneværelse.

Lækkert, nyere badeværelse med gulvvarme. Her er stor bruseniche, badekar samt væghængt toilet.

Kælderen er et kapitel for sig. Her er 3 store disponible rum med højt til loftet. Egen indgang, som kan danne perfekte rammer for en teenager. Stort lyst bryggers, viktualierum samt teknikrum med nyere fjernvarmeanlæg.

Haven er lukket og vedligeholdelsesvenlig. Her er flere gode terrasseforhold. En have der egner sig perfekt til børn/leg.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 96 m2
Kælder 96 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 414 m2
Sagsnummer 27352221
Type Villa
Opført 1954
Energimærke C

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering