Luk fuldskærm
Gustav Wieds Vej 5, 4700 Næstved
I det eftertragtede og børnevenlige Digtervejskvarter kan vi nu byde velkommen til denne flotte villa, placeret for enden af en lukket stikvej.
Boligen er på 159 kvadratmeter og er beliggende dejligt på en god hjørnegrund ud til grønt areal.

Når du kaster blikket mod ejendommen, ser du den charmerende gulstensvilla i 1 plan, med en gennemgående rød farve til døre, vinduer og gavltrekanten. Dertil kommer en lang indkørsel, hvor der for enden venter en god garage og en carport samt en meget flot anlagt have.

Inde venter dig 3 gode værelser og en stor stue, hvorfra der er udgang til boligens dejlige sydvendte terrasse, hvor du vil kunne nyde solen. Fra terrassen kan du tilgå en lille hyggelig udestue, der dog ikke er registreret på BBR.

Køkken/alrummet byder på et dejligt Vordingborg køkken og har ligeledes udgang til terrassen.
Derudover venter 2 badeværelser, et med kar og et med brus, der begge har gulvvarme og et godt bryggers, som har egen indgang.

Ude venter den skønneste anlagte have omkranset af hæk med diverse blomster, buske, træer og urtehave samt en lille have dam med en lille bro henover.

Mulighed for hurtig overtagelse.

Book en fremvisning på tlf. 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 159 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 875 m2
Garage 51 m2
Sagsnummer 2736-651
Type Villa
Opført 1975
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering