Luk fuldskærm
Grundtvigsvej 13, 7500 Holstebro
Huset på Grundtvigsvej 13 er på 119 kvm boligareal og der er både garage og udhuse og det hele er beliggende på 748 kvm god grund.

Huset trænger til en opdatering til nutidig boligstandard og er indrettet som følger:

* stor vinkelstue med udgang til overdækket terrasse
* køkken alrum i centrum af huset
* soveværelse og værelse
* badeværelse med skabe og brus, samt ovenlys
* entre med hoveddøren
* godt funktionelt bryggers med egen indgang

Boligen er roligt beliggende lidt tilbagetrukket fra vejen og der er grusbelagt indkørsel til garagen. Her er gode muligheder for, at indrette sig i en bolig der ligger tæt på de fleste af dagligdagens nødvendige faciliteter.

Huset ligger i Lemvigvej kvarteret på stille villavej uden gennemgående trafik. Gode uderum med overdækket terrasse og ugeneret have .

Kvarteret har gode indkøbsmuligheder med Netto supermarked indenfor hurtig gåafstand og samtidigt er der under 2 km til centrum af byen.

Byens skoler kan nås af hovedsageligt cykelstier og daginstitutioner er også en mulighed fra denne beliggenhed. Er det naturen der trækker er der kun få hundrede meter til Storå dalen med uanede muligheder for aktiv fritid i Nibsbjerg og Vestre plantager.

Velkommen på Grundtvigsvej 13 - lyder dette boligtilbud som noget for dig - så bestil en fremvisning hos BoligOne Mogens Kragh I/S, telefon 97421252.

Information om boligen

Bolig 119 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 748 m2
Carport 25 m2
Garage 18 m2
Udhus 10 m2
Sagsnummer 801-2469
Type Villa
Opført 1960
Energimærke D

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering