Luk fuldskærm
Grønnegade 31 3 4, 4700 Næstved
Velkommen til en af Museumshavens nok mest velbeliggende og hyggelige 3 værelses lejlighed.

På 3 sal i denne flotte ejendom, med dørtelefon og elevator, byder vi jer nu velkommen indenfor i en indflytningsklar lejlighed med mulighed for hurtig overtagelse.

Lejligheden er beliggende øverst i bebyggelsen og har vinduer mod syd/vest så overalt kommer der masser af dagslys ind i boligen. Fra stuen er der udgang til en lille altan, hvorfra der er smuk udsigt til bymidtens to kirketårne.

Udenomsarealet i andelsforeningen fremstår hyggeligt, velplejet og meget indbydende med grønt udeareal. Hver bolig råder over 1 parkeringsmulighed på den fælles parkeringsplads.

Lejligheden har været i familiens eje siden opførelsen i 1996 og er nøje udvalgt. Ved opførelsen blev der valgt ekstra tilbehør og alt fremtræder i rigtig pænt stand.

Lejligheden indeholder en helt fantastisk hyggelig stue i åben forbindelse til lejlighedens køkken. Køkkenet er holdt i hvide elementer, der trods sin alder fremtræder utrolig velholdt og helt klart modsvarer nutidens trend. Fra stuen er der flotte karnapper og en udgang til en smuk måneformet stålaltan.
I lejligheden er der to gode værelser, det ene med indbygget skab og opbevaring. De flotte karmapper er naturligvis ens i både stue og på begge værelser.
Lejligheden indeholder desuden en rummelig entre samt et velindrettet badeværelse af en god størrelse med bruseniche og skabsarrangement.

Elevatoren går fra stueplan og direkte til lejlighedens hoveddør - så det bliver ikke mere luksuriøst

Information om boligen

Bolig 78 m2
Antal rum 3
Etager 0
Sagsnummer 2736-861
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1996
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering