Luk fuldskærm
Grønnegade 25 2 mf, 4700 Næstved
I den yderst veldrevne og velholdte Andelsboligforeningen Grønnegade, kan vi nu byde velkommen til denne hyggelige og lyse andelsbolig.

Den 2-værelses lejlighed fremstår velholdt og indeholder: En god rummelig, lys opholdsstue i åben forbindelse til det lyse og velholdte køkken og et badeværelse, med hvide klinker, bruser og vaskemaskine. Herudover et fint soveværelse, der tilgås fra stuen.
Stuen er særdeles indretningsvenlig og her er fundet plads til sofaafdeling og spiseafdeling. Derudover er der fransk altan og udgang til sydvestvendt altan, med plads til et bordsæt, hvor frokosten eller kaffen kan nydes.

Lejligheden er beliggende på 2. sal og bygningen er udstyret med dørtelefon og elevator lige ud for døren. Der er i foreningen mulighed for at blive skrevet op til parkering i gården (der er pt ventetid for en plads), der er eget kælderrum samt et fælles have og fællesrum i foreningen.

Lejligheden er placeret i Næstved midtby og du vil derfor finde Næstveds hyggelige handelsgader, caféer, indkøbsmuligheder, bibliotek og stationen få meter fra adressen.

Her venter dig en skøn, lys andelsbolig, som er særdeles velegnet som seniorbolig og med en super beliggenhed, tæt på flere af hverdagens gøremål.

Book en fremvisning på 21 122 123

Information om boligen

Bolig 59 m2
Antal rum 2
Etager 0
Fællesareal 9 m2
Altan 6 m2
Sagsnummer 2736-780
Type Andelsbolig
Opført 2000
Energimærke B

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering