Luk fuldskærm
Grønlandsvej 26 1 tv, 4700 Næstved
Nu kan du blive den heldige ejer af denne super flotte og gennemrenoverede 2 værelses lejlighed.
Lejligheden kan overtages hurtigt og er overalt flot istandsat med gode materialer.

Lejligheden indeholder en god og lys entrè med vaskemaskine pænt skjult i et lille skab. Et flot IKEA køkken fra 2021 med hvide grebsfrie elementer, integreret opvaskemaskine, indbygningsovn, mikroovn, induktionskogeplade og køle/fryseskab med vanddispenser, bare for at nævne nogle af de lækre fittings, der følger med i køkkenet. Bordpladen er valgt i matsort og matcher på flotteste vis køkkenelementer og hårde hvidevarer.

På badeværelset er materialevalget også i top og sammenhængende med resten af lejligheden. Her er opsat væghængt toilet, et flot bademiljø med støbt vask og et flot matsort blandingsbatteri. Badeafdelingen afskærmes af en smuk glasvæg og bruseren er selvfølgelig med rainshower.

Lejlighedens store stue ligger mod syd og sollyset strømmer ind af det store sydvendte vinduesparti. Der er fra stuen udgang til en lille hyggelig altan og til lejlighedens soveværelse.
I stuen og i soveværelset er der opsat flotte radiatorskjulere, der med sikkerhed bliver en æstetisk fryd, for indretningen af lejligheden.

Der er i lejligheden lagt et flot gennemgående ege laminatgulv og i entrè og badeværelse fremstår lofterne sænket med indbygningsspots.

Lejligheden er beliggende på 1. sal og har nok en af blokkens bedste beliggenheder ud til grønt område og med udsigt mod Sct Jørgens Park.

Ejendommen er beliggende i den velrenommerede ejerforening "Firkanten" og i gåafstand til Næstved Centrum. Der er gode parkerings muligheder lige uden for hoveddøren, grønne områder og gode fælles faciliteter som adgang til vaskekælder og cykelkælder. Der hører eget kælderrum med til lejligheden.

Information om boligen

Bolig 61 m2
Antal rum 2
Etager 0
Pulterrum 8 m2
Altan 3 m2
Altan 3 m2
Sagsnummer 2736-658
Type Ejerlejlighed
Opført 1964
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering